صفحه نخست » اخبار و رویدادها » ابلاغ آقای دکتر مصطفی هادوی نژاد- سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع

برادر گرامی جناب آقای دکتر مصطفی هادوی نژاد

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جنابعالی به موجب این حکم به عنوان “ سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه” منصوب می‌شوید. امید است با اتکاء به خداوند بزرگ و بهره گرفتن از تجربیات گرانسنگ همکاران گرامی، سبب تحول و بهبود فرآیندهای بخش‌های مهم این معاونت راهبردی شوید. از درگاه حضرت حق، توفیق روز افزون جنابعالی را در انجام وظایف محوله خواستارم.

رضا رنجبر کریمی

رئیس دانشگاه

دکتر مصطفی هادوی نژاد متولد ۱۳۵۸ در رفسنجان است. دوران تحصیل پیش از دانشگاه را در همین شهر سپری کرده پس از آن در سال ۱۳۷۶ برای مقطع کارشناسی ارشد پیوسته رشته «معارف اسلامی و مدیریت- گرایش مالی» دانشگاه امام صادق علیه السلام پذیرفته شد. سال ۱۳۸۳، پس از دانش آموختگی در این مقطع، به عضویت هیأت علمی گروه حسابداری دانشگاه ولی عصر عجل الله فرجه الشریف درآمد. سپس، در سال ۱۳۸۶  برای ادامه تحصیل در مقطع دکترا در رشته «مدیریت رفتاری» به دانشگاه تربیت مدرس مأمور و در سال ۱۳۹۰  به عنوان شاگرد اول دوره از این رشته دانش آموخته شد. مدیریت امور اداری، سرپرستی دانشکده علوم اداری و اقتصاد و معاونت فرهنگی و اجتماعی، از جمله دیگر سوابق ایشان در دانشگاه ولی­ عصر عجل الله فرجه الشریف می‌باشد و در دی ماه سال ۱۳۹۴  به رتبه دانشیاری ارتقا یافته است.